مزایای پنیر طبیعی برای سلامتی بدن
آیا از فواید پنیرهای طبیعی برای سلامت بدن اطلاع دارید؟ آیا پنیر برای سلامتی مفید است؟ یک باور قدیمی در بین مردم این است که پنیر چربی اشباع شده است و تا حد زیادی ناسالم است. اما تحقیقات جدید ارتباط بین چربی اشباع شده و بیماری قلبی را زیر سوال می برد. در واقع خوردن پنیرهای طبیعی فواید درمانی زیادی دارد.
فواید پنیرهای طبیعی برای بدن
پنیر خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد
بر اساس تحقیقات انجام شده در مورد فواید پنیرهای طبیعی و تاثیر آن بر سلامت فرانسوی ها، محققان به این نتیجه رسیده اند که چربی های اشباع شده در پنیر برای قلب مضر نیست. برخی از محققان ماهیت بی ضرر چربی های اشباع شده در قلب را بر اساس تحقیقات انجام شده در مورد فواید پنیرهای طبیعی در فرانسوی ها توجیه می کنند. زیرا فرانسوی ها علیرغم مصرف زیاد پنیر و سایر غذاهای سرشار از چربی اشباع شده مانند کره و اردک، نرخ بیماری قلبی پایینی دارند.
برخی از پنیرها حاوی مقادیر زیادی کلسترول و سدیم هستند که می تواند باعث مشکلات قلبی عروقی شود. با این حال، در سال 2014، محققان به این نتیجه رسیدند که محصولات لبنی ممکن است منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها و گلوتاتیون باشند. آنتی اکسیدان ها برای سلامت مغز و جلوگیری از تخریب عصبی مرتبط با افزایش سن بسیار مهم هستند. در سال 2016، دانشمندان کشف کردند که خواص آنتی اکسیدانی پنیر ممکن است در برابر اثرات منفی سدیم، حداقل در کوتاه مدت، محافظت کند.
پنیر سلامت استخوان ها را تضمین می کند
میزان کلسیم، پروتئین، منیزیم، روی و ویتامینهای A، D و K در پنیرهای طبیعی نشان میدهد که این محصولات لبنی نقش مهمی در رشد استخوانهای سالم در کودکان و بزرگسالان و در پیشگیری از پوکی استخوان دارند.
برخی نظریه ها نشان می دهند که خوردن لبنیات باعث می شود بدن اسید بیشتری تولید کند که می تواند استخوان های سالم را از بین ببرد. اما شواهد علمی به هیچ وجه این دیدگاه ها را تایید نمی کند. بلکه دقیقا بر عکس این مقاله تاکید می کنند. بعد از سایر فواید پنیرهای طبیعی می توان به سلامت استخوان ها اشاره کرد.
برای مشاهده انواع لبنیات و خرید کره حیوانی و پنیر ورقه ای از لبنیات کالین کلیک کنید.
پنیر از ایجاد پوسیدگی دندان جلوگیری می کند
پنیر طبیعی می تواند سلامت دندان ها را تقویت کند. کلسیم نقش مهمی در شکل گیری دندان ها دارد و پنیر منبع خوبی از کلسیم است. علاوه بر این، مطالعات نشان داده اند که خوردن پنیر می تواند سطح pH پلاک دندان را افزایش دهد. PH بالا همچنین از دندان ها محافظت می کند. جالب اینجاست که به نظر می رسد شیر و ماست بدون شیرینی چنین تاثیری روی دندان ها ندارد. بنابراین، نمی توان مزایای سلامت دندان پنیرهای طبیعی را نادیده گرفت.
پنیر فشار خون را کنترل می کند
از دیگر فواید پنیرهای طبیعی می توان به مواد معدنی اشاره کرد. اگرچه پنیرها سرشار از چربی و سدیم هستند، اما آمار نشان می دهد افرادی که بیشتر پنیر می خورند، فشار خون پایین تری دارند و کلسیم می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. با این حال، پنیرهای کم چرب و کم سدیم مانند پنیرهای طبیعی بیشتر توصیه می شود. پنیرهای طبیعی مانند پنیر چدار طبیعی، پنیر گودا طبیعی، پنیر گورگونزولا طبیعی و غیره.
پنیر کلسترول را کنترل می کند
پنیر به عنوان یک غذای تخمیر شده می تواند به رشد باکتری های سالم روده کمک کند. همچنین، طبق یک مطالعه کوچک که در سال 2015 منتشر شد، پنیر ممکن است تأثیر مثبتی بر سطح کلسترول خون داشته باشد. از دیگر فواید پنیرهای طبیعی می توان به کنترل کلسترول اشاره کرد.
پنیر به داشتن وزن متعادل کمک می کند
مطالعات نشان می دهد که فردی با شاخص توده بدنی بالا (BMI) احتمالا سطح کلسیم پایینی دارد. از آنجایی که پنیر منبع خوبی از کلسیم است، فواید پنیرهای طبیعی را برای کسانی که رژیم دارند دارد.
پنیر به سلامت قلب و عروق کمک می کند
اسیدهای چرب امگا 3 در برخی از انواع پنیرهای طبیعی یافت می شود. اعتقاد بر این است که اسیدهای چرب امگا 3 برای سیستم قلبی عروقی و مغز مفید هستند.
شرکت درین پودر (کالین) از سال ۱۳۸۰ در زمینه تولید محصولات لبنیاتی مثل پنیر، خامه، کره و پودرهای پنیر صنعتی فعالیت میکند. ما در شرکت کالین همواره تلاش کردهایم محصولاتی طبیعی و بدون مواد نگهدارنده تولید کنیم. کیفیت بالا و انجام آزمایشهای پیدرپی روی محصولات از جمله ویژگیهای کالین است. محصولات ما همگی با بهروزترین فناوریها و روشهای مدرن بینالمللی تولید میشود و شرکتهای خارجی رقابت میکند.
برچسب: ،